Cine suntem?

F

loor4All este firma care in anul 2005 a devenit distribuitorul in Romania a unor compani europene producatoare de acoperitori de pardoseala pentru amenajari interioare si exterioare: mocheta, covoare, parchet, PVC, etc. Activitatea noastra zilnica se concentreaza asupra produselor pe care la comercializam, lucru care ne permite sa oferim clientilor solutii inteligente, mai rapide si cu costuri mai mici decat concurenta. Suntem deschisi la lucrul in parteneriat cu clientii, oferind consultanta de specialitate necesara in alegerea designului, modelelor si a tipului de pardoseala potrivit spatiilor supuse amenajarilor. Produsele noastre, atent selectionate, pot satisface cerintele celor mai exigenti specialisti in domeniul amenajarilor interioare. Suntem receptivi solicitarilor si oferim suport consultativ si tehnic in cazul comenzilor sosite din partea potentialilor cumparatori.

De ce noi?

1. Consultanta

Va putem pune la dispozitie material documentar si o multitudine de variante de modele, culori si texturi pentru mochete, covoare, parchet, parchet PVC, decking, cu mentiunea ca fiecare din materialele mentionate poate fi personalizat la comanda, prin alegerea unor desene si finisaje unice.

2. Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa dezvoltam strategii de piata pentru a se potrivi cerintelor si bugetelor fiecaruia dintre clienti. Valorile in care credem si pe care le punem in practica intodeauna sunt: servicii de calitate oferite clientilor si receptivitate – atunci cand vorbim despre noutati – pentru imbunatatirea ofertei, prin selectia modelelor si a materialelor.

La sediul nostru, echipa de specialisti Floor4all va poate oferii consultanta necesara pentru alegerea celei mai bune solutii in domeniul pardoselilor.